Rólunk

Egy vállalat életében fontos szerepet játszanak többek között a gördülékeny anyag, szerszám és eszköz beszerzés, a termelékeny, illetve pontos és precíz gyártási, ellenörzési és szerelési folyamatok. Mindezek viszont nem valósíthatók meg megfelelő műhelyberendezések és professzionális szerszámok, illetve mérőberendezések nélkül.


A 2016-ban alapított TOOLTEK Magyarország Kft., amely a GranTOOL csoport tagja, egy dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, amely az előzőekben említett problémákra kínál megoldásokat. Üzletkötőink szakértelmükkel és rugalmasságukkal az ország bármely pontján a jelenlegi és leendő Partnereink rendelkezésére állnak.

image-description

Fejlődés

A GranTOOL Kft. megkeresései az utóbbi idôben megnövekedtek, ezért a vezetés úgy határozott, hogy Partnereink további magas színvonalú kiszolgálása érdekében elengedhetetlen a forgácsolástechnikai, illetve az egyéb szakipari termékek forgalmazásának és támogatásának különválasztása.

image-description

Azonos háttér

A két cég azonos tulajdonosi háttérrel és back office-szal rendelkezik, ezáltal a ter- méktámogatás és a minôségbiztosítás is ugyanazon irányelvek szerint zajlik, hogy Partnereink számára a már megszokott, megbízható és szakszerû támogatást nyújthassuk.