Beszállítók

image-description

BOSCH

A Magyarországon is széles körben ismert Bosch csoport elektromos kéziszerszámok üzletága vezető helyet foglal el az elektromos kéziszerszámok és azok tartozékainak világpiacán. Termékpalettájában többek között megtalálhatók a lítium-ion technológiájú akkus kéziszerszámok, - úgymint különféle csavarozók, fúrókalapácsok, csiszolók - melyek előnye, hogy hosszú akkumulátor-üzemidővel, kis súllyal és maximális robosztussággal rendelkeznek.

image-description

CHICAGO PNEUMATIC

Az 1901-ben alapított Chicago Pneumatic ma már a világ minden táján megtalálható. Több évtizedes tapasztalatai alapján a felhasználó igényeinek legmegfelelôbb megoldást kínálja pneumatikus szerszámaival, kompresszoraival és berendezéseivel. Egyik célkitűzésük az, hogy megkönnyítsék a dolgozók munkáját, hiszen számukra nem csak a termék a fontos.

image-description

HAZET

Az 1868-ban Németországban alapított HAZET több díjat is nyert már a termékeivel: legutóbb 2017 áprilisában a „Red Dot Award” tulajdonosa lett, de a „The Best Brands 2014” díjat is magáénak tudhatja. Termékei között megtalálhatók a különbözô műhelyberendezések, kézi szerszámok, pneumatikus szerszámok, autóspecifikus szerszámok, valamint munkavédelmi eszközök is.

image-description

HELIOS - PREISSER

Bár a HELIOS-PREISSER GmbH ilyen formában csak 2015-tôl létezik, de elôdje, a PREISSER Messtechnik GmbH már 75 éves múltra tekint vissza. A HELIOS-PREISSER kiemelkedik a szakemberek számára kifejlesztett és gyártott mérôeszközei magas színvonalával. A vállalat az erôsségeire, vagyis a mérôeszközök gyártására összpontosít. Termékei között vannak tolómérôk, mikro-méterek, magasságmérôk, ellenôrzô mûszerek, stb., valamint ezekre a termékekre testreszabott szolgáltatásokat is kínál.

image-description

INSIZE

Az ISO 9001-es minősítéssel rendelkezô Insize mérőeszközöket a nemzetközi szabványoknak megfelelően készítik. A cég folyamatosan az új termékek fejlesztésére és tökéletesítésére törekszik. A vállalat többek között tolómérőket, mélységmérőket, magasságmérőket, mikrométereket, furatmérőket, szögmérôket, különböző mérőberendezéseket és ellenőrzô műszereket gyárt.

image-description

IZELTAS

Az Izeltas egy török-német együttműködéssel Törökországban alapított vállalat. Termékeik a világ minden pontján megtalálhatók. Mivel termékeik kiváló minőségűek és jól használhatók, ezért az ipar és a mezőgazdaság számos területén találkozhatunk velük. A vállalat számára a minôségen túl a felhasználók elégedettsége is fontos. Az Izeltas termékkínálata: csillag- és villáskulcsok, dugókulcsok, fogók, csavarhúzók, kalapácsok, műhelyfelszerelések, cső- és erővágók, csapágylehúzók, valamint szerszámosládák.

image-description

KNIPEX

A 135 éves múltra visszatekintő KNIPEX a világ vezető fogógyártója. Szerszámai teljesítménye, élettartama és ergonómiája a professzionális felhasználók magas elvárásainak eleget tesznek. A szerszámok különösen jó minôségű anyagokból, modern gyártástechnikával készülnek. A széles termékpalettán akár az elektromos technikától a repülőgép iparig megtalálja a felhasználó a számára legmegfelelőbb fogót. A fogók gyártása kizárólag Németországban történik, ökológiailag és társadalmilag fenntartható módon.

image-description

LOKOMA

A LOKOMA a műhely- és raktárfelszerelések egyik vezető gyártója. A felszerelések kiváló minőségét a 10 éves jótállás is bizonyítja. A gyártás modern gyártóberendezésekkel és hegesztőrobotokkal történik. A vállalat az ügyfelei elégedettségére összpontosít, így folyamatos termék kutatást végez, ezzel biztosítva a folyamatos innovációt. Ha fiókrendszereket, munkaasztalokat, polcrendszereket vagy szárnyas ajtókkal ellátott szekrényeket keres, a LOKOMA nem fog csalódást okozni.

image-description

SLOKY

A 37 éves tapasztalattal rendelkező SLOKY ügyfelei számára kiváló minőségű nyomatékcsavarhúzókat, markolatokat, nyomatékvezérlőket, nyomatékhatárolós adaptereket, csavarhúzókat és ezekbôl álló készleteket kínál. A vállalat mindig ügyel arra, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

image-description

WEICON

A WEICON professzionális megoldásokat kínál a javításban, karbantartásban és a gyártásban egyaránt. Termékei minôsége és meg- bízhatósága már több, mint 60 éve nyújt tartós és hatékony segítséget az ipar területén. A vállalat termékei között megtalálhatók a különbözô ragasztók, jelölô lakkok, menet- tömítô zsinórok, technikai spray-k és folyadékok, korrózióvédô bevonatok, szerelôpaszták és csupaszoló, valamint blankoló szerszámok. Az élelmiszer-, a gyógyszer és a kozmetikai ipar is találhat számukra megfelelô változatokat az említett termékekbôl.

image-description

WERA

A Wera a csavarozástechnika egyik vezető gyártója. A vállalat több elismerést is magáénak tudhat, legutóbb 2015-ben nyerte el a „Red Dot Award” nevű díjat. A Wera úgy tartja, hogy a szerszámok sohasem érik el a végső, legjobb alakjukat, ezért folyamatosan új ötletek után kutat, ezáltal biztosítva a termékei folyamatos fejlődését.